Описание
Маката на прах се произвежда от висококачествена мака от района на Перу. Корените внимателно се изкопават ръчно с инструменти и след това се изсушават естествено на слънце в продължение на 10-15 дни.
Впоследствие те се подлагат на внимателна обработка. Само най-добрите корени са подбрани за прах и след това измиват, дезинфекцират, нарязват и обезводняват.
Накрая, нарязаните парчета се смилат на фин прах и се тестват върху микроби, преди да бъдат окончателно опаковани.
Препоръчителна доза:
5-15 g от праха се препоръчват ежедневно. Продуктът е идеален за печене, като добавка за напитки в студени и топли напитки и за готвене.
Идеята за рецепта "Манго-пъпеш-мака"
Съставки:
- 1/2 чаша замразени парчета манго
- 1/2 чаша пъпеш (сорт на вкус)
- 1/2 чаша филтрирана вода
- 1 чаена лъжичка прах от мака
- плодове за гарнитура
Начин на приготвяне:
Добавете парчетата от манго и пъпеши с водата в миксер. Смесете съставките докато се образува гладка текстура. Тогава сложете маката в смути. Разбъркайте отново и ще бъде готова.
По желание напитката може да бъде гарнирана с плодове.
Марки: | Naturya |
---|---|
Алергени - Без : | Без глутен |
Характеристики на продукта: | Био сертифициран, Веган, Кошер |
Продуктови ревюта на български за Naturya Био мака на прах
Научете още:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 155.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 7.850 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране