Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread
Фин крем за мазане, направен от комбинация от какао и ядки
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
Микс от тръпчиво какао, хрупкави парченца лешник, нежно кашу и сладост на захар от кокосов цвят превръщат продукта в истинско удоволствие.
Забележка за страдащите от алергии:
Може да съдържа следи от фъстъци, ядки и сусам
Съвет за рецепта „Веган лешников сладкиш''
Време за приготвяне: Приблизително 10 минути
Време за приготвяне: 20 минути
Съставки за 8 порции:
- 460 g черен боб от консерва
- 1/2 чаша спред от какао и лешници
- 4 супени лъжици какао на прах
- 2 супени лъжици безглутеново брашно
- 1/3 чаша сироп от агаве
- 1/3 чаша кокосова захар
- 4 супени лъжици растително мляко
- 1 супена лъжица разтопено кокосово масло
- 2 чаени лъжички ванилов екстракт
- 1 чаена лъжичка морска сол
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 1/2 чаена лъжичка сода за хляб
- 1/2 чаша шоколадови стърготини или какаови зърна
- По избор: годжи бери или черници
Подготовка:
- Загрейте фурната до 180 ° C.
- Измийте добре боба и го сложете в блендера.
- Сложете останалите съставки с изключение на годжи беритата и какаовите зърна.
- Разбъркайте добре, до получаването на кремообразна смес.
- След това прибавете и разбъркайте годжи беритата, черниците и зърната какао.
- Постелете тава с хартия за печене и изсипете сместа върху нея.
- Печете 20-30 минути, докато ръбът започне да се отлепя.
- Оставете да се охлади за 10-15 минути и след това се насладете.
Марки: | Naturya |
---|---|
Мета информация: | Спред / Мус |
Форма на дозиране: | Хранителни продукти |
рецензии на български за Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread
Сходни продукти:
Клиентите, които си купиха "Cacao & Hazelnut Crunchy Spread" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 6.400 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране