Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread

Фин крем за мазане, направен от комбинация от какао и ядки

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Микс от тръпчиво какао, хрупкави парченца лешник, нежно кашу и сладост на захар от кокосов цвят превръщат продукта в истинско удоволствие.

Забележка за страдащите от алергии:
Може да съдържа следи от фъстъци, ядки и сусам

Съвет за рецепта „Веган лешников сладкиш''

Време за приготвяне: Приблизително 10 минути

Време за приготвяне: 20 минути

Съставки за 8 порции:

  • 460 g черен боб от консерва
  • 1/2 чаша спред от какао и лешници
  • 4 супени лъжици какао на прах
  • 2 супени лъжици безглутеново брашно
  • 1/3 чаша сироп от агаве
  • 1/3 чаша кокосова захар
  • 4 супени лъжици растително мляко
  • 1 супена лъжица разтопено кокосово масло
  • 2 чаени лъжички ванилов екстракт
  • 1 чаена лъжичка морска сол
  • 1 чаена лъжичка бакпулвер
  • 1/2 чаена лъжичка сода за хляб
  • 1/2 чаша шоколадови стърготини или какаови зърна
  • По избор: годжи бери или черници

Подготовка:

  1. Загрейте фурната до 180 ° C.
  2. Измийте добре боба и го сложете в блендера.
  3. Сложете останалите съставки с изключение на годжи беритата и какаовите зърна.
  4. Разбъркайте добре, до получаването на кремообразна смес.
  5. След това прибавете и разбъркайте годжи беритата, черниците и зърната какао.
  6. Постелете тава с хартия за печене и изсипете сместа върху нея.
  7. Печете 20-30 минути, докато ръбът започне да се отлепя.
  8. Оставете да се охлади за 10-15 минути и след това се насладете.

Марки: Naturya
Мета информация: Спред / Мус
Форма на дозиране: Хранителни продукти

рецензии на български за Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Cacao & Hazelnut Crunchy Spread" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder