Изпращане & Доставка

Какви са цените за доставка?

ДържаваСума (вкл. ДДС)Транспортни разходи (с ДДС)*
Българияот 169.00 лв. нагоребезплатно
от 0.00 лв. нагоре20.00 лв.

* Тези разходи за доставка ще бъдат таксувани при стандартна доставка. Възможно е да има допълнителни разходи при специална доставка, например при обемисти стоки и др.

Колко време отнема доставката?

Срокът за изпращане на отделни продукти виждате директно при продукта. Кога да очаквате да получите цялата си поръчка, ще видите в пазарската си кошница или след като изберете Вашия адрес за доставка и желаната куриерска услуга.

Ако не по наша вина доставката на поръчаните стоки е невъзможна, тъй като доставчик не е изпълнил задълженията си по договор, ние можем да оттеглим поръчката. Ние, разбира се, ще Ви информираме веднага за това.

Моля, имайте предвид, че нашите пакети се изпращат от Австрия и по тази причина нашият екип за обслужване на клиенти не работи на австрийските официални празници, а нашият склад не изпраща пакети.

Куриерска фирма

DHL Express

В България доставката се извършва с DHL Express.

Ако поръчате до вторник 09:15 часа и поръчаните продукти са на склад, поръчката Ви ще бъде обработена в същия ден. След това следва След изпращането доставката се извършва в рамките на 3 работни дни..

След успешно направена поръчка ще получите потвърждение по имейл. Във вечерта на деня на предаване на пратката на доставчика ще получите ново потвърждение с личен проследяващ номер. Той Ви позволява да се информирате за местонахождението на пакета във всеки един момент.

Очакваната дата на доставка се показва на страницата на съответния продукт, а също така и в пазарската кошница.

Нашите доставчици винаги се стремят да доставят поръчките по най-бързия начин. Молим за разбиране в случаи, когато се стигне до забавяне на доставката. Обикновено това се дължи на метеорологични условия.

Fedex

В България вашата поръчка ще бъде доставена от Fedex. Ако поръчате до вторник 09:15 часа и поръчаните продукти са в наличност, поръчката ви ще бъде обработена на същия ден.

Доставка за 4 работни дни.

Веднага след успешно въвеждане на поръчката ще получите потвърждение по имейл. Вечерта в деня на изпращане ще получите потвърждението за изпращане на пратката с вашия личен номер за проследяване. Това ви позволява да проследите пакета по всяко едно време.

В зависимост от избраната опция за доставка, информацията за проследяване на пратката може да не е актуална към момента, в който получите този имейл и може да отнеме до 48 часа, за да се актуализира.

Очакваната дата за доставка на вашата поръчка ще бъде посочена в страницата на съответния продукт, а също и в пазарската кошница.

Повече информация за услугите за получаване на пакети можете да намерите тук.

Доставчиците винаги се стараят да доставят пратката възможно най-бързо. Молим да имате предвид, че въпреки това понякога може да се стигне до забавяне на доставката, дължащо се на климатични условия или трафик.

Нашата опаковка

Ние мислим за нашата околна среда - правете го и Вие!

Материалът на пълнежа на пакетите ни е основно 100% биоразградим - подходящ за компостиране. Продукти в стъклени съдове са допълнително увити от нас за защита.

Нашите кутии са от чист картон и могат да се изхвърлят съвсем нормално при хартиените отпадъци.

Как става доставката на обемисти стоки

Доставката на обемисти предмети, които се доставят от спедиция, става по принцип до тротоара на посочения адрес. Доставката се извършва само след уговорка, доставящата спедиторска компания ще се свърже с вас по телефона.

Обмитяване

Нашето седалище се намира в Австрия, член на Европейския Съюз. При поръчки, изпращани в рамките на ЕС, ДДС е включено в общата цена. Тъй като движението на стоки в рамките на ЕС е свободно, не се начисляват допълнителни такси.

Забележка: Изключение от това правило са области със специални нормативни наредби, като например Хелголанд или Канарските острови. В тези области могат да бъдат начислени такси за внос и мита.

Експресна поръчка

UPS Express

Държавадо 1 кгдо 2 кгдо 5 кгдо 10 кгдо 20 кгдо 30 кгдо 70 кг
България44.10 лв.53.12 лв.72.17 лв.103.24 лв.129.30 лв.154.36 лв.220.52 лв.

DHL Express

Държавадо 1 кгдо 2 кгдо 5 кгдо 10 кгдо 20 кгдо 30 кгдо 70 кг
България32.08 лв.32.08 лв.40.09 лв.74.17 лв.123.29 лв.178.42 лв.339.80 лв.

Ако поръчката надвишава 70 кг, към нея се добавят разходите за допълнителното тегло. Това означава, че ако поръчката тежи 80 кг, цената е равна на сумата от 70 кг плюс 10 кг. Ако поръчката тежи 143 кг например, сумата, която трябва да се плати, е цената на 70 кг, плюс 70 кг, плюс 3 кг.

С нашите логистични партньори ви предлагаме, в допълнение към стандартните методи за доставка, възможност за експресна доставка. Продуктите, които са в наличност и са поръчани до вторник 09:15 часа, могат да бъдат изпратени експресно по ваше желание. Това означава, че ще получите пратката си във всички европейски градове още на следващия работен ден!

Продуктите, които не са налични на склад, могат също да бъдат доставени с експресна доставка. Тя ще бъде извършена веднага щом продуктите са отново налични.

Изборът за експресна доставка ще намерите в процеса на поръчка, където ще ви бъде предложена тази опция. (За съжаление, тази услуга не е достъпна за всички страни.) Доплащането за експресна доставка е индивидуално в зависимост от мястото на доставка.