Govinda Био разсад от кафяво просо

Страхотно хранителен

РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Описание

Суров био разсад от кафяво просо

  • Чрез покълването инхибиторите, съдържащи се в кафявото просо, се разграждат и въглехидратите частично се превръщат в лесно смилаеми захари и се разграждат до аминокиселини. Покълването допълнително подобрява отличителните характеристики на кафявото просо. Съдържанието на витамини се увеличава четири до шест пъти в етапа на покълване, а съдържанието на минерални и микроелементи и ценните мононенаситени и полиненаситени мастни киселини се увеличават.
  • Разсадът от кафяво просо се суши при 35 °C и има качество на суровата храна. Това гарантира пълноценното запазване на ценните витаминни комплекси, които се образуват по време на покълването. Вкусът му е орех, леко пикантна сладост и напомнящ крес. Прекрасен с намазки, зърнени храни, хляб, салати и много други.
Марки: Govinda

рецензии на български за Govinda Био разсад от кафяво просо

Клиентите, които си купиха "Био разсад от кафяво просо" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder