Проблеми с поръчката Ви?

Защо не получих потвърждение на поръчката по имейл?

Може би потвърждението на поръчката Ви се е озовавало в папката за спам?

Ако не сте получили веднага след Вашата поръчка потвърждение по електронната поща, може да сте посочили грешен адрес на електронна поща или процесът на поръчка да не е завършен правилно.

В този случай, моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиентите. Ще се радваме да Ви помогнем!

Как мога да анулирам или променя поръчка?

Как мога да променя моята поръчка?

Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти! Докато Вашата поръчка все още не е опакована, можете да я променяте или да я отмените.

Ние се опитваме да изпълним Вашите желания. Моля, имайте предвид, че пакетът може да е бил вече опакован или изпратен. В този случай промени вече не са възможни.

Ако пакетът все още не е опакован или изпратен, поръчката ще бъде блокирана, докато посочите желаните от Вас промени.

Моля, имайте предвид, че при поръчка, в която отделни продукти са анулирани, може да се начислят разходи за доставка, ако паднете под минималната сума за безплатна доставка.

Ако Вашият пакет вече е в процес на изпращане, трябва да ни върнете пакета за промяна или анулиране.

За да могат да се извършат бързо промени по поръчката Ви, моля, още в първия имейл посочете следната информация:

  • Име и фамилия
  • Номер на поръчка
  • Какво трябва да се отмени, промени или да се добави (евентуално артикулен номер, цвят, размер и т.н.)

Ако желаете анулиране, но ние вече сме получили парите от Вас, моля да ни уведомите, дали искате да получите сумата под формата на ваучер или тя да бъде върната. (Ако платите с кредитна карта, PayPal и незабавен трансфер това става директно и без никакви усилия от Ваша страна. Ако сте платили с предварително плащане, моля посочете допълнително IBAN и BIC.)

Ако сте добавили нещо към пакета Ви, моля, посочете кой начин на плащане искате да използвате за допълнителните разходи.

Как мога да променя по-късно адреса за доставка?

Можете да промените адреса за доставка като се свържете с обслужване на клиенти. Ако Вашият пакет вече е бил изпратен, екипът ни за обслужване на клиенти ще информира транспортната фирма. Но след това не е абсолютно гарантирано, че пакетът наистина ще може да бъде изпратен до променения адрес.

Къде е моят пакет?

При "Моите поръчки" можете да намерите преглед на последните си поръчки. Можете да следите състоянието на Вашите поръчки и отделните детайли на съответните поръчки.

След като Вашата поръчка напусне склада ни, Вие ще получите по имейл потвърждение за изпращане. Тук ще намерите и номера за проследяване на Вашия пакет.

Не сте били у дома?

В този случай има няколко възможности, в зависимост от доставчика: или ще се направи още един опит за доставка, или ще получите известие, че пакетът Ви е бил оставен в близкия пощенски клон. Погледнете в такъв случай и в проследяването на пратката. Там много бързо ще видите къде се намира пакетът Ви в момента.

Възползвайте се от възможността за посочване на друг адрес за доставка. Така ще можете да изпращате пакетите си например и до своерто работно място.

Опит за доставка с Австрийски пощи

В Австрия е обичайно да се извърши поне един опит за доставка за частни клиенти. Вторият опит за доставка е по преценка на доставчика.

Във всеки случай, ние Ви препоръчваме да изтеглите приложението на Австрийски пощи на мобилния си телефон, за да можете да следите процеса на доставка.

С приложението можете към момента да пренасочите доставката или да определите желание за доставка.

Опит за доставка с DHL

Ако пратката не е могла да бъде доставена на получателя или на заместващ получател, получателят получава бележка за уведомление, с която може да вземе пратката в рамките на седем работни дни в посочения на бележката клон, или с която може да се заяви повторен опита за доставка.

Ако пратката не бъде взета в рамките на периода за съхранение или не бъде предадена при повторен опит за доставка, тя се счита за невъзможна за доставяне и ще бъде върната на подателя.

Съвет: заявете доставка на пакета до пакетна станция на DHL близо до вас. По този начин ще можете да вземете пакета в удобен за Вас момент.

Пакетът е повреден. Какво да направя?

Ако сте получили пакета си повреден, подпишете приемането на пратката си само с резерви. Това означава, че стоките може също да са били увредени. Ако няма възможност да се подпишете с резерви, молим Ви, не приемайте пакета.

Ако сте забелязали повредата на опаковката в последствие, Ви молим да проверите съдържанието за евентуални повреди. Ако е повредена не само опаковката, но и съдържанието, молим свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Важно: Ако сте получили пакета или стоките повредени, ние се нуждаем задължително от снимка на опаковката или повредените стоки, за да можем да обработим искането за компенсация. Изпратете ни снимката с Вашите данни за контакт по имейла. Молим да не изхвърляте опаковката и нейното съдържание, защото ще са ни необходими за процедурата.

Молим Ви, имайте предвид, че ние не поемаме отговорност за щети, възникнали в резултат на препращане с други доставчици.

Пакетът е изчезнал. Какво да направя?

Минали са няколко дни, а пакетът все още не е пристигнал при Вас, не е била оставена бележка за Вас и не е оставен пакета при съседите Ви? В този случай, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Ще проверим местонахождението на Вашия пакет и евентуално ще инициираме искане за разследване.

Получили сте доставката непълна?

Може при тази доставка да става дума за частична доставка. Това е посочено във фактурата.

Ако не е така, ние молим за извинение. Тук вероятно сме направили грешка.

Ще ви помолим да се свържете с нас.

https://www.ayurveda101.bg/info/kontakt

Получили сте погрешен продукт?

Получили сте грешен продукт?

Много съжаляваме и се извиняваме за тази грешка!

Бихме искали да Ви помолим да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти във връзка с проблема.