Ölmühle Solling Био Конопено брашно, частично обезмаслено

Свежо качество, от студено пресовани био конопени семена

Този продукт вече не се предлага от производителя
  • Произведено от небелени конопени семена
  • С 10% съдържание на конопено масло
  • Идеално за печене или мюсли
  • Био сертифициран
    Био сертифициран
  • Веган
    Веган

Описание

Конопеното брашно от Solling се получава от прясно събрани, обелени конопени семена чрез студено пресоване. Съдържанието на масло е средно 10 - 12%. Брашното придава на вашите ястия приятен орехов вкус и е ценен източник на протеини и минерали.

Съвети:

  • Конопеното брашно е без глутен и е подходящо за приготвяне на хляб, фини печени изделия, като добавка към мюсли и десерти, както и за подправяне на сосове и сладоледи.
  • При печене 10% до 20% от количеството брашно може да бъде заменено с конопено брашно. Коригирайте съответно количеството течност в рецептата и го оставете да набъбне.

Важно!

  • Брашната от ядки трябва винаги да са плътно затворени и да се съхраняват на хладно място. При наличие на влага брашното се слепва и може да плесеняса. След съхранение при температура над 20 ° C могат да се развият афлатоксини. Предназначено за незабавна консумация.
  • За производството на брашно, Solling се доверява на конопени семена от германски и австрийски райони за отглеждане.
Марки: Ölmühle Solling
Форма на дозиране: Масло, Прах
Мета информация: Брашно
Характеристики на продукта: Био сертифициран, Веган, Намалено съдържание на пластмаса

Продуктови ревюта на български за Ölmühle Solling Био Конопено брашно, частично обезмаслено