Ölmühle Solling Био Лешниково брашно, частично обезмаслено

Идеално за всички рецепти за печене, в които се използват лешници

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

Био бадемово брашно, частично обезмалесно
Био брашно от тиквени семки, частично обезмаслено
Ölmühle Solling Био орехово брашно

Описание

Лешниковото брашно се произвежда от пресни, непечени лешници. Лешниците са внимателно обезмаслени и фино смлени. Брашното съдържа приблизително 17% лешниково масло, както и растителен протеин и 23% фибри. Ядките за този продукт са извлечено от органично плантации по Черноморието (Турция). Перфектно за всички печени изделия с лешници! Използвайте приблизително 10% брашно от ядки вместо брашно за печене.

Важно!

  • Брашната от ядки трябва винаги да са плътно затворени и да се съхраняват на хладно място. При наличие на влага брашното се слепва и може да плесеняся. След съхранение при температура над 20 ° C могат да се развият афлатоксини. Предназначено за незабавна консумация.
Марки: Ölmühle Solling
Мета информация: Брашно
Алергени - Без : Без глутен
Форма на дозиране: Прах
Характеристики на продукта: Био сертифициран, Веган

Продуктови ревюта на български за Ölmühle Solling Био Лешниково брашно, частично обезмаслено