Regenbogenkreis Матча на прах Фуку

За чаена наслада на най-високо ниво

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

Cosmoveda Ашваганда капсули - Био
Terra Elements Био нийм на прах
Cosmoveda Био капсули Йогараджа Гуггул

Описание

За истинска чаена наслада

Чаят матча е бил известен още сред будистките монаси за медитация. Днес матча не се използва само като чай, но и във фини шоколади и лакомства.

  • Матчата расте само в чаени насаждения със специална сянка. Плантациите матча се затворят с тъмни мрежи четири седмици преди прибирането на реколтата.
  • Тази специална техника на засенчване намалява влиянието на слънчевата светлина, която достига до растенията, с 90%. Почти на тъмно, чаеното растение компенсира загубата на слънчеви лъчи с особено интензивно производство на хлорофил. В резултат на това листото натрупва повече аминокиселини и създава типичният деликатен, сладък вкус.
  • „FUKU“ се превежда като радост

Проверен за радиоактивност

  • Матчата от Regenbogenkreis идва от остров Кюшу. Фирмата реагира незабавно през 2011 г. и от ядрената авария насам е тествал всяка чаена култура за радиоактивност, като критична стойност никога не е била измерена. Единствените райони, където някога са били измервани леко повишени стойности, са районите около Сендай. Ние обаче не получаваме чай от тези области!
  • Повече информация може да се намери в секцията "Сертификати".
  • При този тест проба чай се изследва за цезий и радий, които обикновено причиняват дългосрочно излъчване на радиация в случай на ядрена авария.

Приготвяне на чай:
За да може чаят да развие пълния си вкус и положителните си ефекти, има няколко неща, които трябва да вземете предвид при приготвянето му: прясна вода се вари и след това охлажда до около 70-75 °C. Сипете половин чаена лъжичка (1 г) матча в чаена чаша и налейте малко вода. След това напитката трябва да бъде разбита - за предпочитане с бъркала за матча- за около 30 секунди.

Произход: Япония, Кюшу, префектура Кагошима

Марки: Regenbogenkreis
Алергени - Без : Без глутен , Без лактоза
Характеристики на продукта: Био сертифициран, Веган, Неподсладено, Fair Trade

Аксесоари

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за Regenbogenkreis Матча на прах Фуку

1 клиентска рецензия на друг езики

5,0 от 5 звезди
5 звезди
1 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

1 оценка

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.