Classic Ayurveda Био пипали, цял

Индийска екзотика в кухнята

РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Описание

Плодовете, съдържащи пиперин, притежават многобройни положителни свойства. Те се използват в Аюрведа в различни рецепти, като черен пипер, пипали и джинджифил на прах, които се подходящи за приготвянето на трикату - смес от подправки, която се използва, когато има излишък на ама.

Съвети:
Пипали осигурява приятна пикантност на ястията.

Марки: Classic Ayurveda

рецензии на български за Classic Ayurveda Био пипали, цял

Клиентите, които си купиха "Био пипали, цял" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder