Classic Ayurveda Цял био анасон
За сладкиши, зеленчуци и патладжани
РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Сходни продукти:
Описание
За сладкиши, зеленчуци и чътни
Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.
Анасон в Аюрведа
Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към подуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.
Марки: | Classic Ayurveda |
---|
рецензии на български за Classic Ayurveda Цял био анасон
Клиентите, които си купиха "Цял био анасон" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 5.900 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране