Classic Ayurveda Цял био анасон
За сладкиши, зеленчуци и патладжани
РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Сходни продукти
Описание
За сладкиши, зеленчуци и чътни
Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.
Анасон в Аюрведа
Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към подуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.
| Марки: | Classic Ayurveda | 
|---|
Подходящ
рецензии на български за Classic Ayurveda Цял био анасон
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
Нови продукти:
-  България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв. 
-  Безплатно 
 връщане
- Повече от 5.750 продукта 
- Сигурно плащане 
 със SSL-криптиране
 
  
 