Classic Ayurveda Цял био анасон
За сладкиши, зеленчуци и патладжани
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
За сладкиши, зеленчуци и чътни
Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.
Анасон в Аюрведа
Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към подуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.
Марки: | Classic Ayurveda |
---|---|
Мета информация: | Единична подправка |
Конституция: | Вата, Кафа |
Алергени - Без : | Без глутен , Без лактоза |
Характеристики на продукта: | Био сертифициран, Веган, Намалено съдържание на пластмаса |
рецензии на български за Classic Ayurveda Цял био анасон
Сходни продукти:
Клиентите, които си купиха "Цял био анасон" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 6.400 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране