Cosmoveda Био зелена спелта

Перфектна в аюрведичната кухня

РазпродаденоПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Описание

Тази зърнена култура определено не бива да липсва в аюрведичното меню! Сърдечният, ядков аромат се допълва от фин опушен вкус, поради което зеленета спелта е идеална за печено месо и като гарнитура към пикантни ястия. Неузряла и изсушена на дървен огън, спелтата е идеална за чисто растителна и безлактозна диета

Начин на приготвяне: Накиснете зелената спелта в двойно по-голямо количество вода за около 10 часа, сгответе и оставете да набъбне за около 20 минути.

Забележки:

  • Може да съдържа следи от ядки, сусам, соя, соеви продукти и горчица.
  • Съхранявайте на сухо и затворено място, далеч от влага.
Марки: Cosmoveda

Ние препоръчваме:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

рецензии на български за Cosmoveda Био зелена спелта