Подправечни смеси - гурме от Herbaria
-
- Идеален за ризото и задушени ястия
- Подходящ и за тестени изделия и салати
- Със сладък кестен и бадемова гъба
-
- За нарязано месо и къри
- Ниво на пикантност: 3 от 10
- С лют червен пипер и къри
-
- Подходяща за изискани индийски ястия
- Идеална добавка към риба, месо и зеленчуци
- По идея на професионалния готвач Конрад Гейгер
-
- Овкусена сол
- За ястия с гъби и дивеч
- С какао, канела и портокалови гранули
-
- Подправка за универсална употреба
- Идеален за рибни ястия със зеленчуци
- Създаден от известния готвач Конрад Гейгер
-
- Идеална като подправка за лятната кухня
- Подходяща за подправянето на гироси и кайма
- С печен лук и бадемови гъби
-
- За традиционни ястия от марокански тагин
- Сместа е подходяща е за яхнии и ястия в глинени съдове
-
- За овкусяване на супи и яхнии
- Също така се комбинира добре с кореноплодни зеленчуци
- Съдържа селекция от кокос, ванилия и лют червен пипер
-
- Подходяща за овкусяване на азиатски салати
- Също така за студени зеленчуци
- С гъби шийтаке и калган
-
- Стимулиращо за всички сетива за вкус
- Върви с голямо разнообразие от салати
- С копър, женско биле и мирта
-
- Ароматна сол за подправяне
- По стара баварска рецепта
- Комбинира добре и с пилешко месо
-
- Вкусна комбинация от сол и подправки
- С люспи от домати и пипер
- Създаден от известния готвач Конрад Гайгер
-
- Черен шоколад, чили и подправки
- Кухня с месо и зеленчуци
- Ароматно опаковано
-
- С декоративни розови листенца
- Идеален за ориенталски ястия
- Съдържа шафран и гомасио
-
- Подходящ за готвене и печене
- С печено маково семе и зърнено кафе
-
- За кайма и фалафели
- Идеален за овкусяване на ориенталски ястия
- С цветя от хибискус и мускатов цвят
-
- За подправяне на пилешко месо
- Препоръчва се и със заешко месо
- Съдържа кориандър и нано мента
-
- Подходяща за овкусяване на френското ястие рататуй
- Комбинира се перфектно с риба и месо
- Препоръчва се за средиземноморската кухня
-
- Идеално за топли напитки
- Прекрасно ароматно
- С бъз и канела
-
- Прекрасна селекция от цветове от Прованс
- За овкусяване на агнешко и зеленчуци
- Създадена от известния готвач Конрад Гейгер
-
- Екзотично и плодово
- Ниво на пикантност: 3-4 от 10
- В идеалния случай се комбинира с кокосово мляко
-
- С прекрасен аромат
- С корен от женско биле и канела
- Лесен и бърз за приготвяне
-
- Идеална за ястия на скара и тиган
- С люти чушки и пушена сол от хикори
-
- Подходяща за салата ''Tабуле" и други разновидности от салати
- Съчетава се добре и с кускус
- С нано мента и оранжеви гранули
Всички цени са с ДДС.
От нашия блог:
-
Безплатна доставка в България над 155.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 7.400 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране