Ориз и паста
-
- Време на приготвяне: 10-12 минути
- Идеални за много рецепти
-
- Ароматно без яйце
- Тосканска изработка
- Устойчиво на варене
-
- Време за варене: 10-12 минути
- От Тоскана
-
- Специален производствен процес
- Абсорбира сосовете много добре
-
- Време на приготвяне: 5-7 минути
- Произведени в Италия
- Био
-
- От Италия
- Време за готвене: 30-35 минути
- Идеален за студени ястия и салати
-
- Вкус: мек и леко орехов
- Италиански специалитет
-
- Без яйце
- Грапава повърхност
-
- Вкусна гарнитура
- Натурален вкус
-
- Италианско качество
- Особено щадящо производство
-
- С ферментирал зародиш от елда
- Остава твърда след готвене
- Съдържа фосфор, фибри и др.
-
- Силен вкус на елда
- Ценни фибри и много фосфор
- Универсално
-
- С ферментирали зародиши от елда
- Ароматна и устойчива на готвене
- Традиционно нежно производство
-
- С ферментирал зародиш от елда
- Особено устойчива на варене и абсорбираща
- С фосфор, фибри и други хранителни вещества
-
- С грапава повърхност
- Нежна обработка
- Най-добро био качество
-
- Среднозърнест ориз
- Идеален за ризото
- Сорт: Japonica
-
- Уникален вид паста за сосове
- Съдържа ферментирали кълнове от елда
- Предпочитана от семейства
Всички цени са с ДДС.
Научете още:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 155.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 7.650 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране