Ecobamboo Мека бамбукова четка за зъби

Четка за зъби с меки вълнообразни косми

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Естествена четка за зъби с мек, вълнообразен косъм с елегантен дизайн и дръжка, специално проектирана за лесно хващане.

Дръжката на четката е изработена от естествен бамбук, възобновяем ресурс, който се разраства бързо. Същевременно дървесината възпрепятства развитието на микроорганизми и затова не се налага използването на торове или пестициди. Благодарение на естествените си антибактериални свойства бамбукът е идеален за направата на четки за зъби, понеже възпрепятства образуването на бактерии.

Четките за зъби Ecobamboo са изработени от бамбук Мосо - вид, който не се яде от пандите, а се отглежда от частни фермери.

Косъмчетата са изработени от Nylon4. Биоразградим материал, приятен за масажиране на зъбите и венците. Те не съдържат BPA и бисфенол А (пластификатор)

Опаковката се състои от картонена кутия, която е благоприятна към околната среда, заради бързото си и лесно разграждане. Прозрачната външна опаковка на кутиите е изработена от биоразградими растителни влакна.

Тази четка за зъби има подобна продължителност на живот като обикновените пластмасови четки за зъби. Препоръчително е да я сменяте на всеки 3 месеца или когато забележите, че косъмчетата са видимо повредени. Бамбуковата дръжка може да избледнее с течение на времето, което е естествен процес.

Начин на съхранение: След всяка употреба изплаквайте обилно остатъците от пастата за зъби и съхранявайте на сухо място, а не в чаша.

Марки: Ecobamboo
Мета информация: Грижа за устната кухина
Материал: Бамбук
Характеристики на продукта: Веган, Вегетариански, Намалено съдържание на пластмаса

рецензии на български за Ecobamboo Мека бамбукова четка за зъби

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Мека бамбукова четка за зъби" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder