Гхи - избистрена маслена мазнина
„Какво е гхи?“ Това е един от най-често задаваните въпроси за аюрведичното готвене! Гхи е вид избистрено масло. Не съдържа никакъв млечен протеин и има много ниско водно съдържание. Гхи може да се комбинира и с билки, като амалаки, трифала или шатавари. Не е необходимо то да се съхранява в хладилник и има относително дълъг срок на годност.
-
- Лесно смилаем
- Алтернатива на маслото, олиото и мазнините
- За фин, орехов нюанс
-
- С орехов вкус
- Считано за едно от 3-те най-важни Расаяна
-
- Аюрведично масло
- Може да се съхранява при стайна температура
-
- Орехов вкус
- Направено с мляко от сено
- С витамини А, D, Е и К.
-
- Идеално за печене, готвене и задушаване
-
- Със специални билки
- Произведено с мляко от крави на свободна паша
- За вътрешна и външна употреба
-
- Със специални билки
- От мляко от свободни пасища
- За вътрешна и външна употреба
-
- Специален вкус на брахми
- От краве мляко от свободни пасища
- За вътрешна и външна употреба
-
- Био сертифициран
- От мляко от свободни пасища
- За вътрешна и външна употреба
Всички цени са с ДДС.
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане -
Ще получите своя пакет след 4 дена.
Повече от 7.050 продукта