Гхи - избистрена маслена мазнина

„Какво е гхи?“ Това е един от най-често задаваните въпроси за аюрведичното готвене! Гхи е вид избистрено масло. Не съдържа никакъв млечен протеин и има много ниско водно съдържание. Гхи може да се комбинира и с билки, като амалаки, трифала или шатавари. Не е необходимо то да се съхранява в хладилник и има относително дълъг срок на годност.

Гхи: 9 продукта

Филтри

  • Govinda Аюрведично био гхи
    • С орехов вкус
    • Считано за едно от 3-те най-важни Расаяна
  • Cosmoveda Пюре гхи био

    Cosmoveda Пюре гхи био

    150 г, 300 г, 500 г, 900 г
    • Аюрведична мазнина
    • Универсално
    • Стабилно дори без охлаждане
  • Cosmoveda Био кокосово гхи

    Cosmoveda Био кокосово гхи

    150 г, 300 г, 500 г, 900 г
    • Идеално за печене, готвене и задушаване
  • Classic Ayurveda Био гхи
    • Лесно смилаем
    • Алтернатива на маслото, олиото и мазнините
    • За фин, орехов нюанс
    • Орехов вкус
    • Направено с мляко от сено
    • С витамини А, D, Е и К.
    • Със специални билки
    • Произведено с мляко от крави на свободна паша
    • За вътрешна и външна употреба
    • Био сертифициран
    • От мляко от свободни пасища
    • За вътрешна и външна употреба
    • Със специални билки
    • От млякото за свободни пасища
    • За вътрешна и външна употреба
    • Собствен вкус от брахми
    • От млякото на свободните пасища
    • За вътрешна и външна употреба

Всички цени са с ДДС.