Classic Ayurveda Био кокосово масло

Растителни мазнини без вкус и мирис

Този продукт вече не се предлага от производителя
  • Топлоустойчивост и охлаждане
  • Намаляване на пита
  • Също така за аюрведични масажи
  • Био сертифициран
    Био сертифициран
  • Веган
    Веган
  • Вегетариански
    Вегетариански

Подобни продукти:

Govinda Био кокосово масло
Cosmoveda Био сусамово масло

Описание

Идеален за печене и пържене

  • Кокосовото масло често се използва в индийско и аюрведично готвене поради неговата топлинна устойчивост и неутрален вкус за печене и пържене. В Аюрведа то е особено ценно заради своите свойства за охлаждане и редуциране на пита. Маслото се пресова от изсушена кокосова каша и се почиства с водна пара и има неутрален аромат.

Производство:

  • Кокосовото масло е направено от сушен кокосов орех. Кокосът се пресова, освобождавайки маслото.
  • Маслото се почиства с помощта на водна пара.

Моля обърнете внимание:

  • При температура от 24 °C кокосовото масло става течност
  • Може да съдържа следи от сусамово масло
  • Съхранявайте на хладно, сухо и защитено от светлина място.
Марки: Classic Ayurveda
Мета информация: Растителна мазнина / растително масло
Характеристики на продукта: Био сертифициран, Веган, Вегетариански, Намалено съдържание на пластмаса

Аксесоари

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за Classic Ayurveda Био кокосово масло

2 клиентски рецензии на други езици

4,3 от 5 звезди
5 звезди
2 (66%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
1 (33%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

3 оценки

Все още няма рецензии на български, но 2 рецензии на други езици.