Издържливост на продукти при ферментация
Улеснете процеса на ферментация
При процеса ферментация се използват млечнокисели бактерии, които правят храната по-дълготряйна, по-лесно смилаема и ароматна. Добри примери за това биха били производството на сирене, кимчи или консервирането на плодове и зеленчуци. Така успявате да запазите вкуса на лятото за по-дълго време. Разгледайте нашите предложения изберете любимия си продукт.
-
Khoysan Комплект буркани за ферментация, 1 l
- С капак от две части с винт
- Предлага се в два различни размера
- Стъклена тежест + приставка за ферментация
-
-
Khoysan Комплект буркани за ферментация, 1 l
- С капак от две части с винт
- Предлага се в два различни размера
- Практични аксесоари за ферментация
-
Khoysan Комплект силиконови приставки за ферментация, 1 компл.
- Без BPA и фталати
- 1 комплект с 4 приставки
- С еднопосочен клапан
-
Khoysan Комплект стъклени тежести за ферментация, 1 компл.
- Резервна част
- Изработени от безоловно стъкло
- Подходящи за буркани с диаметър на отвора 7,5 cm
-
Khoysan Пълен комплект за ферментация, 1 компл.
- Практични аксесоари за ферментация
- Без съдържание на BPA и фталати
- Устойчив метод на съхранение
Всички цени са с ДДС.
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане -
Очаквана доставка след 4 дни.
Повече от 6.800 продукта