Classic Ayurveda Био анасон смлян

За сладкиши, зеленчуци и патладжани

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

За сладкиши, зеленчуци и чътни

Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.

Анасон в Аюрведа

Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към надуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.

Марки: Classic Ayurveda
Мета информация: Единична подправка
Конституция: Вата
Алергени - Без : Без глутен , Без лактоза
Характеристики на продукта: Био сертифициран, Веган, Намалено съдържание на пластмаса

Продуктови ревюта

рецензии на български за Classic Ayurveda Био анасон смлян

5,0 от 5 звезди
5 звезди
1 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

1 оценка

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Био анасон смлян" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder