Classic Ayurveda Био анасон смлян
За сладкиши, зеленчуци и патладжани
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
За сладкиши, зеленчуци и чътни
Познаваме анасона основно в десерти. В аюрведичната кухня се добавя и към зеленчуци (например моркови) и чътни.
Анасон в Аюрведа
Аюрведа препоръчва на хората, които са склонни към надуване, да дъвчат семена от анасон или копър след варене или да го варят като чай.
Марки: | Classic Ayurveda |
---|---|
Мета информация: | Единична подправка |
Конституция: | Вата |
Алергени - Без : | Без глутен , Без лактоза |
Характеристики на продукта: | Био сертифициран, Веган, Намалено съдържание на пластмаса |
Продуктови ревюта
рецензии на български за Classic Ayurveda Био анасон смлян
5,0 от 5 звезди
5 звезди | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 звезди | | 0 | (0%) |
3 звезди | | 0 | (0%) |
2 звезди | | 0 | (0%) |
1 звезда | | 0 | (0%) |
1 оценка
- Все още няма отзиви.
Сходни продукти:
Клиентите, които си купиха "Био анасон смлян" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
Нови продукти:
-
Безплатна доставка в България над 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 6.600 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране