Канела - една от най-старите подправки
Силно ароматна подправка от кора
Канелата е имала безброй приложения през годините. Например, канелата е била използвана за балсамиране на починали, като тамян, като афродизиак, в ароматерапията, като подправка и в билколечението. Канелата като подправка се смята за истинска класика и е обичана от малки и големи по целия свят. Характерната сладка миризма омагьосва носовете ни. Канелата е подправка от кора. Колкото по-тънка е кората, толкова по-фин е ароматът. С типично сладък и пикантен вкус е особено популярна при печените изделия. Аюрведа гласи, че канелата има свойствата на пикантно, горчиво и сладко и е особено ценна за Кафа и Вата. Има два вида канела. Цейлон и касия канела. Разгледайте и открийте любимия си продукт с канела.
-
Classic Ayurveda Био смляна канела, 50 g
- Цейлонова земя
- С ниско съдържание на кумарин
- Горещо, сладко и договаряне
-
Sonnentor Био канелени пръчици "Цейлон", 18 g
- Класика в коледното време
- Подходящи при декорация
- Леко онтка на портокал
-
Cosmoveda Смляна цейлонска канела - био, 25 g
- Фина и сладка
- За плодови ястия, както и за домашни птици
-
Ankerkraut Канела смляна, 75 g
- Много универсална подправка
- Напомня за Коледа
- Идеална за рецепти от Далечния изток
-
Österreichische Bergkräuter Био канела, Прах (50 g)
- За универсална употреба
- Предлага се под формата на цели пръчици или прах
Всички цени са с ДДС.
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
Безплатна доставка в България над 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 6.400 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране